Waarom onze organisatie

Omgang met elkaar: eerlijkheid, respect, betrouwbaarheid, trouw, liefdevol, moed, rechtvaardigheid.
Een actieve dynamisch werkomgeving. Geen dag is hetzelfde.
Je komt terecht in een sfeervol team waarin iedereen met passie en kennis voor elkaar klaarstaat.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiegeld
Vakantiedagen

Over ons

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat de klant weet waar zij haar aankopen doet. Be®Nice Lingerie voor jou staat voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en de hoogste kwaliteit lingerie. Kortom, de essentiële ingrediënten om de vrouw te doen schijnen in haar kracht.

Be®Nice Lingerie voor Jou is een groeiend winkelconcept dat zich uitbreidt naar Noord-, Oost- en Midden-Nederland. In maart 2020 werd de eerste winkel geopend in Heerde. In maart 2023 werden twee filialen geopend in Hengelo (OV) & Ede.

 

Voor ieder moment, gevoel of gelegenheid vindt de klant bij ons iets bijzonders en passends. De juiste lingerie heeft namelijk de kracht om onze klanten zich bij iedere ervaring optimaal te laten voelen. Count your blessings, je bent uniek. Daarom Be®Nice Lingerie voor jou! 

 

Be®Nice Lingerie voor Jou trekt een heel breed publiek aan: vrouwen en mannen van alle leeftijden. Ieder met hun eigen maat, wensen en eisen. Lingerie vraagt om persoonlijke aandacht daarom zullen de lingeriestylistes van Be®Nice Lingerie voor Jou er alles aan doen om de klant op hun gemak te laten voelen en hen te doen stralen. Met veel passie en ruime ervaring zoeken wij de best passende maat, het juiste merk en de beste pasvorm. Zij nemen graag de tijd voor de klant en zetten hen altijd op de eerste plek. Bovenkleding komt pas tot z’n recht als de lingerie als een tweede huid zit. Onze lingeriespeciaalzaken zijn ruim opgezet, en zijn voorzien van royale paskamers.

Wij streven naar onderscheidende lingeriecollectie elk seizoen. Wij voeren bekende merken zoals Prima Donna, Marie Jo, Mey en Marlies Dekkers. Naast de mooiste lingerie vind je bij ons ook beenmode, nachtmode en badmode. Niet alleen dames slagen bij ons, ook voor de mannen hebben we hippe zwemkleding.



Onze waarden

Loyaliteit
Binnen onze organisatie zijn wij loyaal aan elkaar. Onze voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking.
Gezondheid / Vitaliteit
Je goed voelen op je plek is essentieel. Hier helpen wij jou elke dag in groeien.
Respect
Niemand is belangrijker dan de ander. Wederzijds respect binnen onze organisatie is cruciaal.
Dienend leiderschap
Binnen onze organisatie laten wij jou groeien in jouw ontwikkeling. Je werkt niet alleen aan je projecten, maar ook aan jezelf.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je solliciteert bij Den Boon Group.
Eerste reactie
Er wordt snel persoonlijk contact met je gezocht voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.
Eerste interview
Hierin laten we zien wie Den Boon Group is en kun jij jezelf voorstellen aan ons.
Tweede interview
Arbeidsvoorwaarden worden in dit gesprek besproken.
Aangenomen
Afspraak voor contractondertekening wordt gemaakt.
Onboarding
Je wordt rondgeleid, ingewerkt en kunt meteen aan de slag.