Waarom onze organisatie

Leuk, hecht team. Samenwerken en voor elkaar staan.
Mooie locaties zoals: musea, 5* hotels, concertgebouwen en casino's.
Doorgroeien . Ambieer jij een leidinggevende functie? 15% van de collega's groeien door.

Wij bieden

Bepaal zelf je eigen uren
Dutch language course
Doorgroeimogelijkheden

Onze recruiter

Vanessa & Cristina

Over ons

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen onze dienstverlening. Dit betekent dat wij er alles aan doen om met onze dienstverlening positief bij te dragen aan de beleving van de medewerkers, gasten en/of bezoekers van onze opdrachtgevers.

Als belangrijkste dienst bieden wij schoonmaakdienstverlening aan. Daarnaast kunnen wij aanvullende diensten verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan Handyman diensten en Receptie diensten. Bij voorkeur zetten we deze diensten tegelijk in bij onze opdrachtgevers, zo kunnen we nog meer invloed uitoefenen op de beleving van de gebruikers van een locatie. Wij gaan in onze dienstverlening altijd voor het beste resultaat en proberen om continu te verbeteren en te vernieuwen. Zo proberen wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen als het gaat om onze facilitaire diensten.

De locaties van onze opdrachtgevers zijn vaak bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan vier- of vijfsterrenhotels, musea, universiteiten of luxe kantoorpanden.


Onze waarden

Gastvrij
Wat we zeggen en wat we doen is altijd gebaseerd op het creëren van gastvrijheid. Dat zit in ons hart en in ons hoofd. Wij laten zien dat wij dé expert zijn in hospitality.
Ondernemend
Wij dagen onszelf iedere dag uit te zoeken naar kansen en creatieve oplossingen. Wij zijn gepassioneerd in ons vak, we gaan altijd voor het beste resultaat.
Samen
Samen met elkaar en samen met onze opdrachtgevers willen we bouwen aan duurzame relaties.
Mensgericht
Oprecht tijd en aandacht voor mensen past bij ons want wij voelen ons betrokken bij elkaar en elkaars werk.
"Wat mijn werk leuk maakt zijn mijn collega’s en de afwisseling die het werk biedt. Geen dag is hetzelfde! Ik maak van alles mee. Het gevoel dat ik krijg als ik gasten blij maak met een schone kamer is heerlijk."
Marina
Marina schoonmaakmedewerker

Bij EW Facility Services zijn de volgende 120 vacatures beschikbaar: